Malen laat zich zien als spits: "Hij heeft altijd dreiging"

13 juli 2019, 09:26   Bijgewerkt: 13 juli 2019, 10:13

Donyell Malen lijkt in pole position om zich te ontfermen over de erfenis van Luuk de Jong bij PSV. Tegen Aris (3-0) startte de jeugdinternational wederom als diepste aanvaller en met twee doelpunten liet hij zich gelden. Mark van Bommel is tevreden over Malen, die zijn in 2020 aflopende contract nog steeds niet heeft verlengd.

"Hij is twee jaar geleden naar ons gekomen vanuit Arsenal, waar hij veel meer geld kon verdienen", zegt Van Bommel in het Eindhovens Dagblad. "Donyell weet wat hij wil en dat is spelen. Dat kan hij in de spits, aan de buitenkant en in een vrije rol. Hij heeft altijd dreiging, maar dat hebben meer van onze spelers", looft de trainer zijn pupil, die tegen het Griekse Aris zijn eerste doelpunten in de voorbereiding maakte.

Malen is al enige tijd met PSV in gesprek over een nieuw contract. De aanvaller zei onlangs dat hij op korte termijn witte rook verwacht en Van Bommel lijkt zich ook weinig zorgen te maken. "Laat zijn zaakwaarnemer het maar regelen met John de Jong (technisch manager van PSV, red.)."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen