Rodrigues rondt gevoelige terugkeer naar Turkije af

Rodrigues rondt gevoelige terugkeer naar Turkije af

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 juli 2019 – Garry Rodrigues keert zoals verwacht terug in de Turkse SüperLig. Fenerbahçe maakt zaterdagochtend melding van de komst van de in Rotterdam opgegroeide Kaapverdiaan, die voor twee jaar wordt gehuurd van Al-Ittihad uit Saoedi-Arabië. In de huurovereenkomst is een optie tot koop opgenomen.

Niet iedereen in Istanboel zal blij zijn dat Rodrigues terugkeert in Turkije. De pijlsnelle aanvaller heeft namelijk een verleden bij Fenerbahçe's aartsrivaal Galarasaray, waarvoor hij tot afgelopen winter twee jaar onder contract stond. In januari maakte Rodrigues de lucratieve overstap naar Al-Ittihad, waar hij na de komst van de de Chileense trainer José Luis Sierra niet meer nodig was.

Al na een half jaar is een einde gekomen aan Rodrigues' avontuur in Saoedi-Arabië. Met zijn overgang naar Fenerbahçe voegt de aanvaller weer een bijzonder hoofdstuk toe aan zijn loopbaan. In Nederland kwam hij niet uit de verf, maar via Levski Sofia, Elche en PAOK Saloniki wist Rodrigues zich alsnog omhoog te werken.

Reacties

gerelateerd