Gisteren gemist: PSV wint oefenduel, De Ligt weg voor 75 miljoen

13 juli 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 12 juli.

Malen helpt PSV aan zege, Bruma maakt officieus debuut

PSV heeft vrijdagavond in een oefenwedstrijd Aris FC opzij gezet. De Eindhovenaren waren in Oosterhout met 3-0 te sterk voor de Griekse tegenstander. Met twee doelpunten was Donyell Malen de gevierde man aan de zijde van PSV, terwijl de van RB Leipzig overgekomen Bruma zijn officieuze debuut maakte.

'Ajax ontvangt verlangde transfersom van 75 miljoen voor De Ligt'

Ajax gaat 75 miljoen euro verdienen aan de verkoop van Matthijs de Ligt aan Juventus. Toen de transfer van de negentienjarige centrale verdediger vrijdagmiddag door meerdere media werd bevestigd, werd gerept over een transfersom van zeventig miljoen euro. Volgens De Telegraaf zijn Ajax en Juventus echter tot een vergelijk gekomen over een wat hoger bedrag.

Feyenoord onderuit tegen kampioen van Oostenrijk

Feyenoord heeft vrijdagavond de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg verloren. De Rotterdammers gingen in Leogang met 3-1 onderuit tegen de kampioen van Oostenrijk. Voor rust ging het aardig gelijk op in het Steinbergstadion, maar in de tweede helft bleek Red Bull Salzburg een maatje te groot voor Feyenoord.

Vitesse heeft met Tannane zesde aanwinst binnen

Vitesse heeft met Tannane zesde aanwinst binnen

Vitesse heeft wederom toegeslagen op de transfermarkt. Na Riechedly Bazoer maakt ook Oussama Tannane de overstap naar de club uit Arnhem. De Eredivisionist neemt de 25-jarige aanvaller over van AS Saint-Étienne, waar zijn contract nog één jaar doorliep. Bij Vitesse tekent Tannane voor drie seizoenen.

Internazionale tast diep in de buidel voor gewilde Barella

Internazionale heeft vrijdagavond de komst van Nicolò Barella wereldkundig gemaakt. De 22-jarige Italiaan komt voor een transfersom die kan oplopen tot vijftig miljoen euro over van Cagliari. De gewilde Barella heeft in Milaan zijn handtekening gezet onder een contract voor vijf seizoenen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen