'Ajax ontvangt verlangde transfersom van 75 miljoen voor De Ligt'

12 juli 2019, 23:58

Ajax gaat 75 miljoen euro verdienen aan de verkoop van Matthijs de Ligt aan Juventus. Toen de transfer van de negentienjarige centrale verdediger vrijdagmiddag door meerdere media werd bevestigd, werd gerept over een transfersom van zeventig miljoen euro. Volgens De Telegraaf zijn Ajax en Juventus echter tot een vergelijk gekomen over een wat hoger bedrag.

In Amsterdam zou men nu met smart wachten op de garantstelling van Juventus. De komende dagen worden benut om alles goed op papier te zetten. Komt de deal helemaal rond, dan wordt De Ligt na Frenkie de Jong de duurst verkochte Ajacied aller tijden. Het eerste bod van Juventus lag op vijftig miljoen euro, maar Ajax hield vast aan de verlangde transfersom van 75 miljoen euro.

Niets lijkt een overgang van De Ligt naar Juventus nog in de weg te staan. In afwachting van het afronden van de transfer reist de verdediger zaterdag niet mee naar Oostenrijk, waar Ajax een trainingskamp belegt. De Ligt kon zijn loopbaan ook bij andere Europese topclubs vervolgen, maar onder meer Paris Saint-Germain en FC Barcelona grepen mis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen