Slot: "We denken een flinke uitdager te zijn voor de top drie"

12 juli 2019, 22:04   Bijgewerkt: 12 juli 2019, 22:09

Arne Slot is ervan overtuigd dat AZ onder zijn bewind beter kan presteren dan dan de afgelopen jaargang, toen de club uit Alkmaar vierde eindigde. De nieuwe hoofdtrainer van AZ is tevreden dat de selectie van de Alkmaarders vrij intact is gebleven en kijkt er naar uit de strijd aan te gaan met de traditionele top drie.

"Wij verwachten dat we ons dit jaar nog beter gaan presenteren dan vorig jaar. Het verkleinen van het gat met de top drie is de afgelopen jaren heel aardig gelukt, dus we denken dat we met de selectie die we nu hebben een flinke uitdager te kunnen zijn voor Ajax, PSV en Feyenoord", aldus de trainer van AZ tegen FOX Sports.

Tegen BK Häcken speelt AZ over twee weken in de voorronde van de Europa League. "We weten nog van vorig seizoen dat het een teleurstelling zou kunnen worden en daarom zijn we nu ook zo fanatiek en intensief bezig. We hebben er een aantal dingen uitgepikt die we dit jaar anders hebben gedaan. Over twee weken zullen we erachter komen of het succesvol is geweest of niet", aldus Slot, die refereert aan het debacle van vorig seizoen tegen FK Kairat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen