Vitesse heeft met Tannane zesde aanwinst binnen

12 juli 2019, 19:03   Bijgewerkt: 12 juli 2019, 21:26

Vitesse heeft wederom toegeslagen op de transfermarkt. Na Riechedly Bazoer maakt ook Oussama Tannane de overstap naar de club uit Arnhem. De Eredivisionist neemt de 25-jarige aanvaller over van AS Saint-Étienne, waar zijn contract nog één jaar doorliep. Bij Vitesse tekent Tannane voor drie seizoenen.

Net als Bazoer kwam Tannane vorig jaar uit voor FC Utrecht. De aanvaller werd een jaar gehuurd van Saint-Étienne, maar werd in februari na meerdere incidenten uit de selectie gezet door Dick Advocaat. Bij Vitesse krijgt Tannane een nieuwe kans in Nederland. "Eredivisie is een competitie die mij ligt. Ik hoop bij Vitesse snel te kunnen aarden, want ik heb gemerkt dat plezier heel belangrijk is. Alleen als je goed in je vel zit, kan je het beste uit jezelf halen. Ik wil graag de echte Tannane weer laten zien", zegt de aanwinst van Vitesse.

Vitesse, dat eerder Armando Obispo, Jay-Roy Grot, Tomas Hajek en Charly Musonda vastlegde, heeft met Bazoer de zesde zomeraanwinst binnen. "Oussama is een speler met veel en specifieke kwaliteiten. Hij is een type speler die het team beter kan maken en wedstrijden kan beslissen. We hebben met Oussama goede gesprekken gevoerd en duidelijk uitgesproken naar elkaar hoe we het toekomstplan samen zien", aldus technisch directeur Mo Allach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen