Go Ahead haalt Zweedse aanvaller: "Avontuurlijke speler"

12 juli 2019, 14:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Go Ahead Eagles heeft een nieuwe aanvaller aangetrokken. Tijdens een proefperiode maakte Adrian Enqvist een goede indruk op de clubleiding, waardoor hij vrijdag is vastgelegd. De twintigjarige Zweed wordt voor een seizoen gehuurd van Kalmar FF.

Go Ahead heeft een optie tot koop bedongen in de deal. Technisch manager Paul Bosvelt ziet in Edqvist een waardevolle aanwinst voor de voorhoede. "We waren op zoek naar een linksbuiten met een individuele actie en creativiteit. Om een nog betere indruk te krijgen van zijn kwaliteiten, hebben we hem uitgenodigd voor de proefperiode. Daarin bevestigde Adrian twee zaken: zijn kwaliteiten en het feit dat hij potentie heeft om door te groeien. Aangezien zijn indruk van de club ook zeer positief was, konden we gelukkig snel zakendoen", vertelt Bosvelt.

Op de website van Go Ahead stelt de Zweed zich voor. "Ik ben een avontuurlijke speler. Ben snel, houd van dribbelen en de één-op-één met een tegenstander opzoeken. In Zweden is het voetbal wat defensiever, is alles er vooral op gericht je goed te positioneren om geen goal tegen te krijgen. Nederland staat bekend om het attractieve voetbal, met 4-3-3 en hoog druk zetten. Precies mijn voetbalstijl."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen