De Jong voelt zich goed bij Sevilla: "Eer om hier te zijn"

12 juli 2019, 12:21

De eerste kennismaking met Sevilla voelt uitstekend voor Luuk de Jong. De van PSV overgekomen aanvaller heeft het tot dusver goed naar zijn zin in Spanje en heeft veel aan de steun van Maximilian Wöber.

"Het gaat heel goed met me", zegt De Jong tegen Marca. "Het team werkt hard en de sfeer onderling is goed. Sevilla is een prachtige stad en ik ben bij een geweldige club gekomen, dus ik kan zeggen dat het goed gaat. Het is een eer om hier te zijn." De Jong heeft vooralsnog veel steun aan oud-Ajacied Wöber. "Ik ken hem via Ajax. We zijn al een paar keer samen op pad geweest en hij is een vriend van Siem de Jong. Max is een aardige vent en hij helpt me."

De Jong was in de Eredivisie een doelpuntenmachine, maar slaagde nog niet in het buitenland. Hij hoopt dat dat nu bij Sevilla wel gebeurt. "Als je voetbalt, is er altijd druk. Mensen weten dat ik een doelpuntenmaker ben. Ik ben een spits, ik wil altijd scoren. Maar als er iets is wat me definieert, dan is het dat ik voor het team werk. Ik zie dat als een geweldige kans om mijn kwaliteiten te laten zien. Druk is er altijd en dat maakt me niet bang."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen