Spoorboekje: interview Atlanta-trainer De Boer, Transferweekje

13 juli 2019, 07:00   Bijgewerkt: 12 juli 2019, 22:58

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 13 juli.

Specials

De Boer op zijn plek: "Vergelijkbaar met Europees topniveau"

Na teleurstellende periodes bij Internazionale en Crystal Palace wilde Frank de Boer maar één ding: eerherstel. De voormalig succestrainer van Ajax zag in het Amerikaanse Atlanta United de geschikte club om zijn blazoen op te poetsen. Samen met FCUpdate.nl maakt de coach een tussenrapport op. "Het is hier heerlijk werken."

Transferweekje

De transferwindow is nog maar net open of de markt draait al in volle gang. Al diverse grote transfers werden rondgemaakt en als we de geruchten mogen geloven, zijn dat lang niet de laatste grote transfers die plaatsvinden. Ook de afgelopen week werd er weer veel in de wandelgangen gefluisterd. Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Bayer Leverkusen - Fortuna Sittard (15.00 uur)

Er staat vanmiddag een fraaie oefenwedstrijd op het programma. Het Bayer Leverkusen van Peter Bosz kruist namelijk de degens met Fortuna Sittard. Het wordt een serieuze test voor de ploeg van Sjors Ultee, die vorige week de eerste echte test goed doorstond. De eerste oefenwedstrijd tegen een profclub, namelijk Aris Thessaloniki, werd met liefst 5-1 gewonnen.

De Graafschap - Al-Wahda (17.00 uur)

Een interessante ontmoeting vanmiddag op het veld van amateurclub SVDW. De Graafschap gaat het namelijk opnemen tegen Al-Wahda, de club van Maurice Steijn en zijn zoon Sem Steijn. Een boeiende wedstrijd om te kijken hoe het niveauverschil is tussen beide ploegen. Overigens draait De Graafschap een moeizame voorbereiding, met twee benauwde zeges op amateurteams. 

Voetbal op tv

23.00 uur: FOX Sports Vandaag Voetbalzomer, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen