Gisteren gemist: Barça betaalt clausule, Bazoer naar Vitesse

12 juli 2019, 00:30   Bijgewerkt: 11 juli 2019, 23:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 11 juli.

'Barcelona betaalt clausule in contract en haalt Griezmann binnen'

FC Barcelona heeft Antoine Griezmann binnen. De Spaanse topclub betaalt de afkoopsom van 120 miljoen euro voor de Franse aanvaller. Dat melden verschillende buitenlandse media, waaronder de Franse sportkrant L'Équipe. Griezmann speelt sinds 2014 voor Atlético Madrid.

Riechedly Bazoer verruilt VfL Wolfsburg voor Vitesse

Riechedly Bazoer verruilt VfL Wolfsburg voor Vitesse. De Arnhemmers zijn een mondelinge akkoord overeengekomen met de Duitsers. De middenvelder tekent een contract dat hem voor drie jaar aan de Arnhemmers verbindt. Dat meldt de Telegraaf.Riechedly Bazoer verruilt Wolfsburg voor Vitesse

Tunesië maakt einde aan sprookje Madagascar

Tunesië heeft zich donderdagavond als laatste land gekwalificeerd voor de halve finales van de Afrika Cup. Dat deed het ten koste van 'stuntploeg' Madagascar. Tunesië won met 3-0 door doelpunten van Ferjani Sassi, Youssef Msakni en invaller Naim Sliti.

Algerije elimineert Ivoorkust mede dankzij misser Bony

Algerije heeft de halve finale van de Afrika Cup bereikt. Er moesten penalty's aan te pas komen om Ivoorkust op de knieën te krijgen. In de halve finale wacht aanstaande zondag Nigeria, waar William Troost-Ekong zich woensdagavond laat tot matchwinner kroonde.

Tegenvaller voor Feyenoord: Tapia weigert transfer naar Moskou

Renato Tapia heeft een megacontract bij Lokomotiv Moskou naast zich neer gelegd. De middenvelder geeft er vooralsnog de voorkeur aan om bij Feyenoord te blijven. Een tegenvaller voor de Rotterdammers, aangezien de speler uit Peru niet voorkomt in de plannen bij Feyenoord.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen