Stam maakt zich geen zorgen over eventueel vertrek Berghuis

Stam maakt zich geen zorgen over eventueel vertrek Berghuis

11 juli 2019 – Jaap Stam gaat er niet vanuit dat Steven Berghuis Feyenoord deze zomer verlaat. De buitenspeler wordt geregeld in veband gebracht met andere clubs, maar Stam verwacht niet dat Berghuis na de zomer ook daadwerkelijk in een ander shirt speelt."Ik weet dat Steven (Berghuis, red.) gewoon een contract heeft voor twee jaar en ga er vanuit dat hij gewoon hier blijft", vertelt de nieuwbakken Feyenoord-coach in gesprek met RTV Rijnmond. "Steven is heel positief in hoe hij over de club denkt. Ik ga er vanuit dat hij net als alle andere spelers belangrijk wil zijn.

Stam bereidt zich met Feyenoord in Oostenrijk voor op het nieuwe seizoen in de Eredivisie. Woensdag werd er met 2-1 gewonnen van SV Darmstadt, vrijdag wordt er geoefend tegen Red Bull Salzburg. De oud-verdediger ziet uit naar de competitiestart: "We hebben nog een aantal weken om iedereen fit te krijgen. Het mooiste is als je kunt beginnen aan de competitie, het elftal compleet is en iedereen begrijpt wat je wilt."

Over dat elftal lijkt de trainer tevreden. Stam kan geen positie noemen waarop hij nog daadwerkelijk een versterking wil. "Vooralsnog zijn we heel blij met de spelers die we hebben. Er is niet een specifieke plek waarvoor vóór de competitiestart versterking moet komen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 16 oktober 2019

  2. dinsdag 15 oktober 2019