Meijers baalt van uitblijven versterkingen: "Dat is irritant"

Meijers baalt van uitblijven versterkingen: "Dat is irritant"

11 juli 2019 – ADO-aanvoerder Aaron Meijers vindt het vervelend dat de selectie van de Hagenezen nog niet op volle sterkte is. Met name voorin, waar de ploeg Melvyn Lorenzen en Sheraldo Becker verloor, kan ADO nog de nodige versterking gebruiken. "Het is week drie van de voorbereiding en we zijn nog steeds niet compleet. Er gebeuren bij ADO altijd dingen op het laatste moment, dat is wel irritant. Je wil met een volledige selectie toeleven naar het begin van de competitie. Dat is bij ADO voorzover ik weet al heel lang niet het geval", vertelt de middenvelder in gesprek met FOX Sports.

Meijers toont zich ook realistisch: "Je weet dat de club niet zomaar iemand kan kopen, zoals andere clubs dat wel doen. Je moet het hebben van transfervrije spelers en die wachten vaak lang. Dat is frustrerend voor ons end e trainers. Bij ons zijn er een aantal spelers weg gegaan en er is nog steeds niemand voor terug gekomen."

Technisch manager Jeffrey van As geeft in gesprek met hetzelfde medium druk bezig te zijn met aanwinsten: "We zoeken met name naar spelers op posities voorin. We zjn al lange tijd met mensen in gesprek, dat heeft helaas tijd nodig. We zijn weleens jaloers op andere clubs die zomaar spelers kunnen kopen. Wij kunnen dat niet; dat is de realiteit van ADO."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 16 oktober 2019

  2. dinsdag 15 oktober 2019