RKC laat oog vallen op 20-jarige verdediger van Anderlecht

11 juli 2019, 15:31

RKC Waalwijk is in de zoektocht naar nieuwe verdedigers uitgekomen in België. De Brabantse promovendus heeft het oog laten vallen op Hannes Delcroix. De op Haïti geboren linker centrale verdediger staat nu nog onder contract bij Anderlecht.

RKC hoopt Delcroix op huurbasis over te nemen en heeft de interesse hiervoor aangegeven bij de club uit Brussel, zo schrijft het Brabants Dagblad. De 20-jarige verdediger maakte begin vorig seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van Anderlecht. Voor die tijd had hij last van blessures. Voor zijn komst naar Anderlecht voetbalde Delcroix in de jeugd van Antwerp en Beerschot. Delcroix speelde slechts één duel in de Belgische Pro League namens Anderlecht. Wel maakte hij al zijn opwachting in de Europa League.

Bij RKC hopen ze dat Delcroix dezelfde weg gaat bewandelen als zijn mede-Belgen Thomas Vermaelen en Jan Vertonghen die aan het begin van hun carrière op huurbasis minuten konden maken in Waalwijk. Begin deze week werd nog duidelijk dat RKC een andere Belgische verdediger, Kjetil Borry, geen contract aan gaat bieden na een proefperiode. Momenteel traint ook verdediger Lars Nieuwpoort mee met de Waalwijkers. Hij speelde vorig seizoen voor De Graafschap en mag zich nu bewijzen bij de kersverse Eredivisionist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen