Spoorboekje: PSV mikt op eerste zege, Feyenoord tegen Salzburg

12 juli 2019, 07:31

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 12 juli.

Wedstrijden

Red Bull Salzburg - Feyenoord (18.30 uur)

In het Steinbergstadion Leogang oefent Feyenoord vanavond tegen Red Bull Salzburg. De Oostenrijkse kampioen van de afgelopen zes seizoenen speelt tegen Feyenoord, omdat de nummer drie van het voorbije seizoen in de Eredivisie op trainingskamp is in Oostenrijk. Dit trainingskamp duurt tot morgen. Eerder speelde Feyenoord hier al een oefenwedstrijd tegen het Duitse SV Darmstadt 98. Dit duel werd met 2-1 gewonnen.  

PSV - Aris Saloniki (19.00 uur)

Naast Feyenoord speelt er vanavond nog een ploeg uit de traditionele top drie een oefenwedstrijd, namelijk PSV. De Eindhovenaren nemen het in Oosterhout op tegen Aris Saloniki. De Grieken zijn op reis in Nederland en oefenden vorige week nog tegen Fortuna Sittard (5-1 verlies). PSV hoopt vanavond de eerste zege in de oefencampagne te boeken. Tegen FC Sion werd eerder met 0-0 gelijkgespeeld en van OGC Nice werd met 3-2 verloren.

Voetbal op tv

17.30 uur: Borussia Dortmund - FC Schweinberg, FOX Sports 4, live verslag van deze oefenwedstrijd

03.00 uur: Houston Dynamo - Los Angeles FC, FOX Sports 4, live verslag van dit duel in de MLS

05.00 uur: LA Galaxy - SJ Earthquakes, FOX Sports 4, live verslag van dit duel in de MLS

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen