De Vrij lovend over Conte en zwijgzaam over transfer van De Ligt

De Vrij lovend over Conte en zwijgzaam over transfer van De Ligt

11 juli 2019 – Stefan de Vrij gelooft dat Internazionale op termijn terug kan keren als kampioen van Italië met de nieuwe trainer Antonio Conte aan het roer. De Nederlandse centrale verdediger is onder de indruk na de eerste trainingen onder de nieuwe oefenmeester."We werken op een geweldige manier", begint De Vrij het afsteken van de loftrompet over Conte in gesprek met Tuttosport. "Hij is een winnende coach, dat is heel duidelijk. Hij laat ons altijd met een hoge intensiteit trainen en eist datzelfde in wedstrijden." Inter werd in 2010 voor het laatst kampioen, maar de komst van Conte betekent volgens De Vrij nog niet meteen dat Inter de belangrijkste titelkandidaat is. "Het is nog te vroeg om daar over te praten, want het nieuwe seizoen is pas net begonnen."

Lees ookInternazionale presenteert Conte als nieuwe hoofdtrainer

De Vrij heeft een aantal doelstellingen voor zichzelf en de club. "Ik wil mijn niveau verhogen en groeien, zodat ik een belangrijke speler kan worden voor dit team. Wij moeten aan onszelf denken en niet naar anderen kijken en een beter seizoen hebben dan het vorige. Ik heb beloofd mijn best te zullen doen om de club terug te brengen naar waar het hoort."

De Ligt
Tegenover de krant ging De Vrij ook nog even in op de hele soap rondom landgenoot Matthijs de Ligt. De kans is groot dat beide verdedigers komend seizoen tegen elkaar zullen strijden om de titel, omdat De Ligt al weken in verband wordt gebracht met een transfer naar Juventus. De Vrij wil weinig kwijt over zijn collega. "Hij is een hele goede speler, we hebben een goede relatie bij het nationale team. Maar ik weet niet of hij naar Juventus zal gaan."

Lees ook'Juventus verhoogt bod en wil De Ligt zaterdag presenteren'

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 15 oktober 2019

  2. maandag 14 oktober 2019

  3. zondag 13 oktober 2019