Schöne krijgt prijs van Ajax voor vrije trap tegen Real Madrid

12 juli 2019, 08:31

Lasse Schöne is in de prijzen gevallen. Het doelpunt van de Deense middenvelder in de achtste finale van de Champions League tegen Real Madrid werd verkozen tot mooiste doelpunt van het seizoen 2018/2019 bij Ajax. Schöne was met drie doelpunten genomineerd voor de verkiezing.

De vrije trap tegen Real Madrid betekende de 1-4 in dat duel en verzekerde Ajax van een plek in de halve finale van het miljardenbal. Ook het afstandsschot van Schöne tegen sc Heerenveen en de vrije trap in de met 6-2 verloren Klassieker tegen Feyenoord maakten kans op de prijs. Volgens de routinier van Ajax is het niet gek dat zijn goal tegen Real Madrid uiteindelijk als winnaar uit de bus is gekomen. "Dat was een mooi en bijzonder doelpunt, omdat het tegen Real Madrid en in een kwartfinale was", zo zegt hij op het clubkanaal van de Amsterdammers.

Hij bedankt de supporters voor het stemmen. "Dit is geen lullige prijs. En je wilt alle prijzen pakken die je kunt pakken. Voetbal gaat ook om mooie doelpunten maken. Dit betekent dat ik het nog kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen