NAC Breda wil Kali lozen en heeft Damen terug op proef

11 juli 2019, 10:02

De rol van Anouar Kali bij NAC Breda is uitgespeeld. De naar de Eerste Divisie gedegradeerde club wil snel afscheid nemen van de overbodige middenvelder. Ondertussen kijkt de club ook naar nieuwe opties voor het middenveld en daarbij komt het mogelijk uit bij oude bekende Grad Damen.

Trainer Ruud Brood besloot Kali niet mee te nemen op trainingskamp, omdat de 28-jarige middenvelder niet fit genoeg was. BN De Stem schrijft dat NAC probeert een nette oplossing te vinden om Kali van de loonlijst te schrappen. Eerder zwaaide de ploeg al diverse andere spelers uit die met de club afdaalden naar het tweede niveau. Jurich Carolina, Marwin Reuvers en Bodi Brusselers mogen nog worden verhuurd.

Lees ookGrote leegloop bij NAC na degradatie: 16 spelers weg

Een van de spelers die moest vertrekken was Grad Damen. De 21-jarige middenvelder zag zijn contract ontbonden worden na dertien jaar voor de club te hebben gespeeld. Een oefenstage bij Cambuur Leeuwarden leverde hem geen contract op, maar mogelijk krijgt hij bij NAC toch nog een nieuwe verbintenis. De club heeft aangegeven dat hij vanaf komende zaterdag mee mag trainen om op die manier fit te blijven. Ook mag hij zich gaan bewijzen, omdat NAC nog op zoek is naar een verdedigende middenvelder.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen