Fenerbahçe komt met verklaring: Mesut Özil niet haalbaar

Fenerbahçe komt met verklaring: Mesut Özil niet haalbaar

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 juli 2019 – Fenerbahçe wordt niet de nieuwe bestemming van Mesut Özil. De Duitse middenvelder werd in het geruchtencircuit in verband gebracht met een overstap naar de Turkse topclub, maar de club zelf heeft nu via een officiële verklaring laten weten dat dat niet gaat gebeuren.

"De afgelopen weken en vooral de laatste dagen is de noodzaak ontstaan om informatie te geven over de beweringen rond Mesut Özil", begint het bestuur van de club het statement. De club erkent Özil een interessante speler te vinden, maar geen initiatief te zullen nemen om hem los te weken bij zijn huidige club Arsenal. De reden? Geld. "Onder de huidige economische omstandigheden is een dergelijke stap voor beide partijen niet mogelijk."

Özil verdient een flink salaris bij Arsenal sinds hij vorig jaar zijn contract verlengde tot de zomer van 2021. Dit seizoen kwam de Duitser tot 35 officiële wedstrijden in het shirt van Arsenal, waarin hij slechts zes goals maakte. De middenvelder speelt sinds 2013 in Londen.

Reacties

gerelateerd