Lampard debuteert met gelijkspel en geeft Maatsen speeltijd

10 juli 2019, 23:49

Het debuut van Frank Lampard als manager van Chelsea is in een gelijkspel geëindigd. De Londense club kwam woensdagavond tegen het Ierse Bohemians niet verder dan 1-1. Het Nederlandse talent Ian Maatsen (17) kreeg direct speeltijd van de opvolger van Maurizio Sarri.

De jonge verdediger stond 45 minuten op het veld. Halverwege de wedstrijd werd de oud-jeugdspeler van PSV binnen de lijnen gebracht. Op dat moment stond het 0-1 voor Chelsea. Michy Batshuayi had al na acht minuten de score geopend. Naast Maatsen kregen ook Lucas Piazon, Lewis Baker en Isaiah Brown (allen ex-Vitesse) na rust speeltijd.

Het lukte Chelsea niet om na rust de voorsprong uit te breiden. Vlak voor tijd maakte de Ierse tegenstander via Eric Molloy zelfs de gelijkmaker. Heel veel waarde zal Lampard echter niet hechten aan het gelijkspel tegen Bohemians: Chelsea miste nog veel spelers en speelde met name na rust met een jong team.

Chelsea neemt het over negen dagen op tegen Kawasaki Frontale (Japan). Daarna staan nog oefenwedstrijden tegen Barcelona (Ecuador), Reading, RB Salzburg en Borussia Mönchengladbach op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen