Gisteren gemist: De Ligt op weg naar Juve, Nigeria halvefinalist

Gisteren gemist: De Ligt op weg naar Juve, Nigeria halvefinalist

11 juli 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 10 juli.'Juventus verhoogt bod en wil De Ligt zaterdag presenteren'
Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus wordt afgerond. De club uit Turijn wil niet te lang meer wachten en is voornemens op korte termijn tot een vergelijk te komen met Ajax, zodat De Ligt zaterdag kan worden gepresenteerd en vervolgens kan worden meegenomen op Azië-tour. Dat meldt De Telegraaf.

Troost-Ekong schiet Nigeria naar halve finale Afrika Cup
Nigeria heeft zich woensdagavond ten koste van Zuid-Afrika geplaatst voor de halve finale van de Afrika Cup. De kwartfinale in Caïro leek af te stevenen op een verlenging, totdat de in Haarlem geboren William Troost-Ekong vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd de 2-1 binnentikte. Lars Veldwijk was even daarvoor bij Zuid-Afrika binnen de lijnen gekomen.

'Rodrigues maakt pikante overstap naar Fenerbahçe'
Garry Rodrigues staat op het punt terug te keren naar de Turkse competitie, meldt Voetbal International. De in Rotterdam opgegroeide Kaapverdiaan vliegt binnenkort naar Istanboel, waar hij een medische keuring zal ondergaan bij Fenerbahçe. Die club gaat hem voor twee jaar huren van Al-Ittihad uit Saoedi-Arabië, waar hij niet meer nodig is.

Jans gepolst door Nijkamp om trainer te worden van Cincinnati
Ron Jans (60) is in beeld om de nieuwe trainer te worden van het Amerikaanse FC Cincinnati. De hekkensluiter van de MLS heeft de coach gepolst of hij open staat voor een weerzien met Gerard Nijkamp. Hij werd vorige maand door de club aangesteld als Sport Director en ziet dat de pas 29-jarige Yoann Damet momenteel interim-coach is. Het is nog onduidelijk of Jans belangstelling heeft.

Senegal verslaat Benin en is eerste halvefinalist Afrika Cup
Senegal heeft zich woensdagavond als eerste land geplaatst voor de halve finale van de Afrika Cup. De Leeuwen van Teranga wonnen in Caïro met 1-0 van Benin, dat in de vorige ronde Marokko nog uitschakelde. Idrissa Gueye maakte in de Egyptische hoofdstad het enige doelpunt van de wedstrijd.

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 16 oktober 2019

  2. dinsdag 15 oktober 2019