'Juventus verhoogt bod en wil De Ligt zaterdag presenteren'

'Juventus verhoogt bod en wil De Ligt zaterdag presenteren'

10 juli 2019 – Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de transfer van Matthijs de Ligt naar Juventus wordt afgerond. De club uit Turijn wil niet te lang meer wachten en is voornemens op korte termijn tot een vergelijk te komen met Ajax, zodat De Ligt zaterdag kan worden gepresenteerd en vervolgens kan worden meegenomen op Azië-tour. Dat meldt De Telegraaf.Juventus schuift volgens het dagblad steeds verder op richting de door Ajax verlangde transfersom van 75 miljoen euro. Het eerste bod van de Oude Dame lag op vijftig miljoen euro, zonder bonussen. De Ligt zou vorig jaar de afspraak hebben gemaakt met Marc Overmars dat hij voor dat bedrag zou mogen vertrekken, mits hij nog een jaar zou blijven.

Ajax ontkent echter dat die (mondelinge) afspraak is gemaakt en houdt vast aan de vraagprijs. Bij monde van zaakwaarnemer Mino Raiola liet Matthijs de Ligt onlangs weten nooit een arbitragezaak te zullen beginnen, waardoor Juventus weet dat het meer moet bieden om de gewilde verdediger los te weken bij de Amsterdamse club. Inmiddels zou Juventus 67 miljoen euro hebben geboden op de Golden Boy.

De Ligt werd ook lange tijd in verband gebracht met een overstap naar Paris Saint-Germain en FC Barcelona, maar de verdediger heeft zijn zinnen gezet op een Italiaans avontuur. PSG is inmiddels afgehaakt voor de Oranje-international.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019