Lukkien formuleert doelstelling FC Emmen: "In één keer veilig"

Lukkien formuleert doelstelling FC Emmen: "In één keer veilig"

10 juli 2019 – Er wordt weleens gezegd dat het tweede jaar na promotie lastiger is dan het eerste jaar. Dick Lukkien denkt het er zijne van. Hij wil zich komend seizoen met FC Emmen - net als vorig seizoen - direct handhaven in de Eredivisie.Het tweede jaar is niet per se lastiger dan het eerste jaar, meent Lukkien. "VVV heeft vorig seizoen bewezen dat het niet altijd zo hoeft te zijn. Zo sta ik er ook in. Als je je huiswerk goed doet en jezelf blijft ontwikkelen, dan denk ik dat het niet moeilijker zou moeten zijn. Of het daadwerkelijk zo is, moet nog blijken", vertelt hij tegen FOX Sports. "Voor mij is het klip en klaar dat we maar één doelstelling hebben: dat is ons in één keer veilig spelen."

Bij Emmen ontbreekt nog altijd Nick Bakker op het trainingsveld. Hij is van mening dat zijn contract is afgelopen, maar Emmen meent dat de verbintenis nog een jaar doorloopt. "We zijn on speaking terms", zegt Lukkien daarover. "Ik hoop dat we tussen nu en een aantal weken, dagen zelfs, tot een oplossing kunnen komen."

Eerder wist Emmen Glenn Bijl, om wie veel te doen was, al langer vast te leggen. Daarnaast maakten Nikolai Laursen, Leon Sopic, Filip Ugrinic, Jan-Niklas Beste, Lorenzo Burnet, Ferhat Görgülü, Matthias Hamrol, Marko Kolar en Desevio Payne de overstap naar Emmen.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 23 oktober 2019

  2. dinsdag 22 oktober 2019

  3. maandag 21 oktober 2019