Liverpool houdt CL-held Origi langer aan boord

10 juli 2019, 19:31

De toekomst van Divock Origi ligt in Liverpool. De 24-jarige spits uit België heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een meerjarig contract, melden The Reds via de officiële kanalen. De Belgische aanvaller beschikte op Anfield over een verbintenis die over ongeveer een jaar zou aflopen.

Origi kwam het afgelopen seizoen mondjesmaat aan de bak bij Liverpool, maar had desalniettemin een enorme bijdrage in de Champions League-titel. Zo scoorde de Belgische aanvaller twee cruciale doelpunten in de halve finale tegen FC Barcelona (4-0), waardoor het Wonder van Anfield realiteit werd. Ook besliste Origi de finale tegen Tottenham Hotspur door vlak voor tijd de 0-2 te maken.

De Belgische aanvaller zegt zich goed te voelen in Liverpool. "We hebben een jonge groep met veel potentie. Tijdens de trainingen en op het veld heb ik veel plezier, dat zijn belangrijke zaken voor een speler", aldus Origi, die voorspelt dat de komende jaren 'heel bijzonder' gaan worden. "Misschien mijn topjaren - en ik ga er alles aan doen er het maximale uit te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen