Fortuna heeft 'typisch Spaanse middenvelder' nu echt binnen

10 juli 2019, 17:50

Fortuna Sittard heeft de komst van Àlex Carbonell definitief afgerond. De Limburgers hebben woensdagmiddag bekendgemaakt dat de 21-jarige centrale middenvelder voor een seizoen wordt gehuurd van Valencia. Laatstgenoemde club legde hem onlangs vast nadat zijn contract bij Córdoba afliep.

Carbonell doorliep de jeugdopleiding van FC Barcelona, waarvoor hij één officiële wedstrijd in het eerste elftal speelde. De jonge middenvelder kwam de afgelopen seizoenen uit voor Reus Deportiu en Córdoba op het tweede Spaanse niveau. "Ik kan niet wachten om aan te sluiten bij de groep. Ik wil me graag bewijzen en van waarde zijn voor Fortuna Sittard", aldus de Spanjaard.

"Alex is een typische Spaanse middenvelder. Technisch vaardig, goed in de combinatie en altijd op zoek naar de voetballende oplossing. Hij past daarmee perfect in de speelvisie van Fortuna Sittard", zegt technisch manager Sjoerd Ars over de kersverse aanwinst van de Limburgers. Fortuna legde eerder Patrik Raitanen (18), Felix Passlack (21), Adnan Ugur (18) en Rasmus Karjalainen (23) vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen