'Rodriguez staat zelf ook open voor terugkeer bij Fortuna Sittard'

10 juli 2019, 14:02

Fortuna Sittard is bezig met het vastleggen van José Rodriguez. De Limburgse club huurde de middenvelder vorig seizoen al van FSV Mainz 05, maar hoopt ook komend seizoen op de diensten van de Spanjaard. Als de deal rondkomt, dan is de komst van Joe Ledley wel weer van de baan.

Dat schrijft Voetbal International. Het is al langer bekend dat Fortuna Sittard wel oren heeft naar de komst van José Rodriguez, maar ditmaal bevestigt Sjoerd Ars de belangstelling én zegt hij dat de middenvelder zelf ook graag naar Sittard komt. "Hij wil graag, wij willen graag, maar hij heeft nog een eenjarig contract in Duitsland. We moeten kijken of we eruit kunnen komen", aldus de technisch directeur van de Limburgers. Omdat Rodriguez nog een eenjarig contract heeft, lijkt een nieuwe huurperiode onmogelijk.

Mocht het lukken om Rodriguez binnen te halen, dan is de komst van Ledley van de baan. Fortuna heeft contacten gelegd met de cultheld van Wales, maar financieel is het onmogelijk voor de Limburgers om beide spelers binnen te halen. Fortuna verwacht deze week uitsluitsel over de mogelijke komst van Ledley. 

Lees ook: 'Fortuna hoopt op Rodriguez'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen