Spoorboekje: kwartfinales in Egypte, interessant duel voor Utrecht

Spoorboekje: kwartfinales in Egypte, interessant duel voor Utrecht

11 juli 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 11 juli.Wedstrijden

Ivoorkust - Algerije (18.00 uur)
Wilfried Kanon staat met zijn ploeg in de kwartfinale van de Afrika Cup. Als regerend winnaar van het toernooi was dat ook wel een van de minste doelstellingen die de ploeg had in Egypte: met Algerije treft het een van de absolute favorieten. Die ploeg kreeg nog geen enkel tegendoelpunt dit toernooi, scoort Ivoorkust wel tegen hen?

Akademija Pandev - Zrinjski Mostar (19.00 uur)
Wie wordt de tegenstander van FC Utrecht? Dat is de vraag bij het tweeluik tussen de Noord-Macedoniërs en de Bosnische club. Arbiter Kai Erik Steen heeft de leiding, volgende week is de return al tussen deze onbekende clubs. Kunnen de scouts van FC Utrecht hun huiswerk goed doen en krijgen ze wat informatie uit deze wedstrijd?

Voetbal op tv

18.00 uur: Ivoorkust - Algerije, FOX Sports 4, live verslag van het Afrika Cup-duel
20.30 uur: Tranmere Rovers - Liverpool, Ziggo Sport, live verslag van het oefenduel
21.00 uur: Madagaskar - Tunesië, FOX Sports 4, live verslag van het Afrika Cup-duel

Reacties

Meer nieuws

  1. zaterdag 20 juli 2019

  2. vrijdag 19 juli 2019