'PSV wil een 'dubbelcijferig miljoenenbedrag' voor Pereiro'

10 juli 2019, 07:41

PSV houdt sterk rekening met een vertrek van Gastón Pereiro. De aanvaller annex middenvelder mag ondanks een doorlopend contract vertrekken van de Eindhovenaren. Hoewel er sluimerende belangstelling is, heeft er nog geen enkele club een concreet bod gedaan en wil technisch manager John de Jong een flink bedrag zien voor de Uruguayaan.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad althans. Onder andere Watford zou interesse hebben in de diensten van Pereiro, die vanwege deelname aan de Copa América momenteel nog een vakantie geniet. PSV wil een 'dubbelcijferig' aantal miljoenen krijgen voor Pereiro. In het verleden hadden de Eindhovenaren zeven miljoen euro over voor de 24-jarige voetballer.

Pereiro's contact loopt komende zomer af, dus het is niet gek dat ze voor de negenvoudig international - als wie hij viermaal scoorde - willen laten gaan. Cijfermatig beschikt uit over uitstekend cijfers bij PSV: in 146 duels maakte hij 47 treffers en gaf hij 21 assists. Afgelopen seizoen was hij onder trainer Mark van Bommel desondanks geen onbetwist basisspeler.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen