Gisteren gemist: Benschop naar Groningen, Emmen haalt Laursen

10 juli 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 9 juli.

Groningen behoudt spits Benschop voor de Eredivisie

Charlison Benschop degradeerde afgelopen seizoen met De Graafschap uit de Eredivisie, maar is komend seizoen toch op het hoogste niveau actief. De 29-jarige spits heeft dinsdag namelijk een tweejarig contract getekend bij FC Groningen.

Emmen troeft Eredivisie-clubs af en bindt PSV'er Laursen

FC Emmen heeft er een nieuwe optie bij voor de aanvalslinie. Nikolai Laursen wordt per direct overgenomen van PSV, zo kondigen beide clubs aan via de officiële kanalen. De 21-jarige Deen heeft voor drie jaar getekend. Emmen was niet de enige Eredivisie-club die interesse had in de buitenspeler.

Fortuna haalt Valencia-talent Carbonell op huurbasis binnen

Een opvallende nieuwe aanwinst voor Fortuna Sittard. De Eredivisie-club heeft dinsdag de overstap van Àlex Carbonell afgerond. De jonge Spanjaard wordt namelijk gehuurd van Valencia.

Miedema kritisch: "Het niveau in Nederland moet wel omhoog"

Het Nederlandse vrouwenteam haalde in Frankrijk de WK-finale, die verloren ging tegen de Verenigde Staten. Een zeer knappe prestatie, zeker als er gekeken wordt naar het niveau in de eigen competitie. Vivianne Miedema pleit voor verandering.

Dalmau dolblij met transfer: "Ik wilde per se naar FC Utrecht"

Adrian Dalmau heeft zijn zin gekregen. De Spaanse spits wilde niet langer voor Heracles Almelo uitkomen en zinspeelde op een overstap naar FC Utrecht. Die transfer is dinsdag helemaal afgerond, terwijl Cyriel Dessers de omgekeerde weg bewandelde. Dalmau is zeer tevreden met zijn overstap.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen