Smits blijft ondanks uitblijven speelminuten bij Almere City

9 juli 2019, 16:08

Joshua Smits en Almere City FC zijn nog niet op elkaar uitgekeken. De 26-jarige keeper heeft dinsdag een nieuw contract getekend bij de club, met een looptijd tot de zomer van 2020. Hij beschikte over een aflopende verbintenis.

Smits (op archiefbeeld) maakte in januari 2018 de overstap van NEC Nijmegen naar Almere, maar hij keepte nog geen officiële minuten voor de ploeg. Toch heeft hij dus een nieuw contract getekend. Langdurige blessures speelden hem in het recente verleden parten. "Het is voor mij bijzonder fijn dat de club na mijn lange periode van blessureleed opnieuw het vertrouwen in mij uitspreekt", reageert Smits. "Voor mij is het nu belangrijk om lekker fit te zijn en te genieten van het spelletje. Uiteraard hoop ik daarbij zoveel mogelijk minuten te maken."

Algemeen directeur John Bes: ,,Ik ben ongelofelijk trots op het doorzettingsvermogen van Joshua. De manier waarop hij met zijn blessureleed is omgegaan is een voorbeeld voor iedereen die met tegenslag te maken krijgt. Het voelt dan ook heel goed om hem te belonen met dit contract, waarmee wij onze selectie versterken met een uitstekende ervaren én ambitieuze doelman."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen