'Fortuna Sittard huurt talent Carbonell en ziet Ciranni vertrekken'

9 juli 2019, 08:49

Fortuna Sittard gaat zich vermoedelijk op korte termijn versterken met Àlex Carbonell. De voormalig middenvelder van FC Barcelona, waar hij werd gezien als groot talent en ook debuteerde in het eerste team, komt op huurbasis over van Valencia. Daar tegenover staat het naderende vertrek van verderdiger Alessandro Ciranni.

Dat schrijft 1Limburg. Carbonell had de kans om transfervrij over te stappen naar Sittard, maar ook Valencia had interesse in zijn diensten. Daar tekende hij eerder een contract, maar de mogelijkheid om in Sittard te gaan voetballen - ditmaal als huurling - blijft overeind staan. Volgens diverse media wordt hij dinsdag al gepresenteerd bij de Eredivisieclub, die eerder al Patrik Raitanen (18), Felix Passlack (21), Adnan Ugur (18) en Rasmus Karjalainen (23) binnenhaalde.

Ciranni vertrekt

?Tegenover de nieuwe spelers staat het vertrek van inmiddels meer dan tien spelers, plus een aantal huurlingen. Mogelijk voegt Ciranni zich in het rijtje met vertrekkers: hij lijkt naar Moeskroen te vertrekken. De 23-jarige back kwam vorig seizoen tot zeventien optredens in de Eredivisie namens de Limburgers. Eerder speelde hij bijna honderd wedstrijden voor MVV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen