PSG sluit komst De Ligt uit, Neymar mag vertrekken

9 juli 2019, 08:28   Bijgewerkt: 9 juli 2019, 12:05

Matthijs de Ligt vertrekt sowieso niet meer naar Paris Saint-Germain. Hoewel de Franse topclub lange tijd de strijd om de Ajax-verdediger leidde, heeft de nieuwe technisch directeur Leonardo inmiddels een overgang uitgesloten. "De Ligt komt niet naar PSG", verzekert hij. Tevens mag Neymar vertrekken uit de hoofdstad van Frankrijk.

Tegenover Le Parisien geeft de technisch directeur van de Fransen een openhartig interview, ook over De Ligt. "Er was een mogelijkheid dat hij zou komen. Hij is een geweldige speler, maar het was geen goed moment om een grote investering te doen. We moeten een beetje rustig aan doen, want we hebben geen envelop van 200 miljoen euro om te besteden." En dus gaat er definitief een streep door de komst van de Nederlander.

Verkoop Neymar

Mogelijk krijgt PSG wel een forse financiële boost, als het Neymar verkoopt. De Braziliaan mag vertrekken. "Maar hij heeft nog een driejarig contract bij ons en aangezien we geen aanbod hebben gehad, kunnen we ook niet onderhandelen", aldus Leonardo, die eerder wel met FC Barcelona om tafel zat over een transfer van de aanvaller. Toen was het niet concreet genoeg.

Neymar is momenteel bovendien spoorloos. "Hij had vakantie tot 8 juli en daarna kwam hij niet", zei Leonardo, die zelf ook nog de markt op zal moeten. Eerder kwamen onder andere Pablo Sarabia en Ander Herrera (transfervrij) al naar Parijs. "Maar we hebben nog een verdedigende middenvelder nodig en misschien nog een centrale verdediger. Voorin hebben we opties zat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen