Gisteren gemist: weer aanwinst Feyenoord, Neymar traint niet

9 juli 2019, 00:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 8 juli.

Stam haalt met Kelly derde zomeraanwinst binnen

De derde zomeraanwinst is een feit voor Feyenoord. Na Nick Marsman en Luciano Narsingh heeft nu ook Liam Kelly een verbintenis getekend in Rotterdam-Zuid. De 23-jarige Ier wordt overgenomen van Reading en wordt herenigd met Jaap Stam.

Neymar komt niet opdagen en jaagt PSG tegen zich in harnas

Het heeft er alle schijn van dat Neymar een vertrek bij Paris Saint-Germain aan het forceren is. De Braziliaan werd maandag verwacht op het trainingsveld van de club uit de Franse hoofdstad, maar is zonder reden niet op komen dagen. Dat meldt PSG maandagavond via de clubkanalen.

Leicester slaat mooie slag met vastleggen van Tielemans

Er was Leicester City veel aan gelegen om Youri Tielemans definitief vast te leggen de club is in die missie geslaagd. Maandagavond is bekendgemaakt dat de Belgische middenvelder voor een bedrag van rond de veertig miljoen pond wordt overgenomen van AS Monaco.

Avdijaj tekent in Turkije en gaat fraai salaris verdienen

Donis Avdijaj heeft een nieuwe club gevonden. De bij Willem II vertrokken buitenspeler heeft zich namelijk verbonden aan Trabzonspor, dat afgelopen seizoen vierde werd in Turkije. Hij heeft voor een jaar getekend, met de optie op drie extra seizoenen.

Advocaat familie Nouri: "Ajax is niet echt ruimhartig"

De familie van Abdelhak Nouri en Ajax hebben nog geen overeenstemming bereikt over de financiële afhandeling in de kwestie van Nouri. Dat heeft John Beer, de advocaat van de familie Nouri maandag aangegeven tegenover Nieuwsuur.

Oranje-dagboek #29: Leeuwinnen weer terug in Nederland

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen