Advocaat familie Nouri: "Ajax is niet echt ruimhartig"

9 juli 2019, 17:04

De familie van Abdelhak Nouri en Ajax hebben nog geen overeenstemming bereikt over de financiële afhandeling in de kwestie van Nouri. Dat heeft John Beer, de advocaat van de familie Nouri maandag aangegeven tegenover Nieuwsuur.

"Ajax is niet echt ruimhartig", zei de advocaat. "Dat vind ik jammer." Beer sluit niet uit dat hij in de toekomst naar de rechter of de arbitragecommissie zal stappen om de zaak op te lossen. "De gesprekken lopen nog. Ajax heeft natuurlijk eerder de volledige aansprakelijkheid geaccepteerd."

Nouri kreeg twee jaar geleden tijdens een trainingskamp van Ajax in Oostenrijk te maken met hartfalen. Hij liep daarbij ernstige hersenschade op. De 22-jarige Ajacied wordt nog altijd in comateuze toestand gehouden. "Er is subtiel contact", zei de advocaat. "Met name tussen de familie en Adbelhak. Het is niet een contact zoals u en ik dat hebben, maar het is er in enige mate wel. Ik heb gezien dat de familie met hem contact. Nogmaals: niet zoals u en ik praten, maar heel subtiel. De indruk is dat hij gevangen is in een lichaam."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen