'Ziyech zet na drama op Afrika Cup punt achter interlandcarrière'

8 juli 2019, 22:13

Zeer opmerkelijke en groot nieuws vanuit Marokko. Diverse media uit dat land melden namelijk dat Hakim Ziyech per direct een punt achter zijn interlandcarrière heeft gezet. De aanvallende middenvelder van Ajax verloor met zijn land van Benin in de achtste finales van de Afrika Cup en heeft besloten het shirt van de Atlas Leeuwen niet meer te willen dragen.

De 26-jarige middenvelder miste tegen Benin in blessuretijd bij een 1-1 stand een penalty. Omdat Marokko vervolgens na penalty's verloor, kwam die misser van Ziyech Marokko duur te staan. De middenvelder heeft na die uitschakeling besloten om niet meer voor het land uit te willen komen. "Ziyech heeft niet gereageerd op 23 telefoontjes van de bond, en hij zegt dat hij niet verder gaat in deze omstandigheden", zegt Rachid Talbi Alami, Minister van Sport.

Waarom Ziyech zo teleurgesteld en boos is, is niet duidelijk. De middenvelder speelde tot dusver 22 interlands voor Marokko. Hij koos in 2015 voor dat land, terwijl ook Nederland hem in het nationale shirt wilde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen