Avdijaj tekent in Turkije en gaat fraai salaris verdienen

8 juli 2019, 20:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Donis Avdijaj heeft een nieuwe club gevonden. De bij Willem II vertrokken buitenspeler heeft zich namelijk verbonden aan Trabzonspor, dat afgelopen seizoen vierde werd in Turkije. Hij heeft voor een jaar getekend, met de optie op drie extra seizoenen.

De 22-jarige buitenspeler zag zijn verbintenis bij Willem II in maart ontbonden worden. Willem II liet weten dat Avdijaj na het trainingskamp in Spanje niet meer fit is geraakt, maar lokale media wisten eerder te melden dat er op de achtergrond meer speelde. Meerdere incidenten zouden ten grondslag liggen aan Avdijajs situatie na de winterstop. De zesvoudig international van Kosovo heeft inmiddels een nieuwe club gevonden. Hij gaat dus aan de slag bij Trabzonspor.

Bij die club gaat de aanvaller een fraai salaris opstrijken. Op Twitter is te zien dat hij in zijn eerste seizoen 274.000 euro overgemaakt krijgt en als de optie in zijn contract gelicht wordt, dan loopt het nog op. In het tweede seizoen kan hij dan 375.000 euro tegemoet zien. In zijn derde en vierde seizoen stijgt het bedrag zelfs naar 500.000 euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen