Avdijaj tekent in Turkije en gaat fraai salaris verdienen

Avdijaj tekent in Turkije en gaat fraai salaris verdienen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

8 juli 2019 – Donis Avdijaj heeft een nieuwe club gevonden. De bij Willem II vertrokken buitenspeler heeft zich namelijk verbonden aan Trabzonspor, dat afgelopen seizoen vierde werd in Turkije. Hij heeft voor een jaar getekend, met de optie op drie extra seizoenen.

De 22-jarige buitenspeler zag zijn verbintenis bij Willem II in maart ontbonden worden. Willem II liet weten dat Avdijaj na het trainingskamp in Spanje niet meer fit is geraakt, maar lokale media wisten eerder te melden dat er op de achtergrond meer speelde. Meerdere incidenten zouden ten grondslag liggen aan Avdijajs situatie na de winterstop. De zesvoudig international van Kosovo heeft inmiddels een nieuwe club gevonden. Hij gaat dus aan de slag bij Trabzonspor.

Bij die club gaat de aanvaller een fraai salaris opstrijken. Op Twitter is te zien dat hij in zijn eerste seizoen 274.000 euro overgemaakt krijgt en als de optie in zijn contract gelicht wordt, dan loopt het nog op. In het tweede seizoen kan hij dan 375.000 euro tegemoet zien. In zijn derde en vierde seizoen stijgt het bedrag zelfs naar 500.000 euro.

Reacties

gerelateerd