Stam haalt met Kelly derde zomeraanwinst binnen

Stam haalt met Kelly derde zomeraanwinst binnen

8 juli 2019 – De derde zomeraanwinst is een feit voor Feyenoord. Na Nick Marsman en Luciano Narsingh heeft nu ook Liam Kelly een verbintenis getekend in Rotterdam-Zuid. De 23-jarige Ier wordt overgenomen van Reading en wordt herenigd met Jaap Stam.Die coach werkte bij Reading tussen 2016 en 2018 ook al samen met Kelly. Hij tekent in De Kuip een contract voor twee seizoenen. Kelly tekende eerder op zeventienjarige leeftijd zijn eerste contract bij Reading, waar hij het afgelopen seizoen geen vaste basisspeler was. Bij Feyenoord heeft men wel vertrouwen in de Ier, zo blijkt ook uit het feit dat hij met rugnummer acht gaat spelen.

"Met de komst van Liam Kelly hebben we meer mogelijkheden op het middenveld" aldus technisch directeur a.i. Sjaak Troost. "Het is bovendien mooi dat we de transfer nog aan het begin van deze week af hebben kunnen ronden, zodat hij snel kan aansluiten bij de groep voor het trainingskamp in Oostenrijk."

Jaap Stam is blij dat hij de beschikking krijgt over een oude bekende. "Liam is een technisch verfijnde speler met veel potentie", zegt Stam. "Iemand die goed past bij de manier waarop wij willen gaan voetballen. Ik ken hem natuurlijk goed. Ik heb fijn met hem samengewerkt en weet wat hij kan. Hier bij Feyenoord wordt hij uiteraard een van de jongens van de groep. De komende tijd kan hij zich net als alle andere spelers laten zien en bewijzen."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 18 september 2020

  2. donderdag 17 september 2020