Foor staat open voor plek op rechtsbuiten én voor nieuwe club

8 juli 2019, 12:53

Navarone Foor is uit op eerherstel bij Vitesse komen jaar. De middenvelder werd vorig seizoen uit de basisopstelling gespeeld bij de Arnhemmers, maar wil revanche. In de voorbereiding speelde hij hangend als rechtsbuiten.  "Een beetje in de rol van Martin Ødegaard", aldus Foor, die ook niet onwelwillend staat tegenover een nieuwe club.

Tegenover De Gelderlander gaat hij in op zijn nieuwe rol. "Ik ben een multifunctionele voetballer. Ik sta het liefste in de as. En ik ben van origine links- benig. Maar ik ben bij NEC wel doorgebroken als rechtsbuiten. Als de trainer mij op rechts nodig heeft, dan speel ik op rechts", aldus Foor.  "Ik moest voor balans zorgen. En bij balbezit moest ik de aanval voortzetten."

Nieuwe uitdaging

Mocht er overigens een club komen voor Foor - die een aflopend contract heeft en die een hoop concurrentie heeft bij Vitesse - dan is dat ook een optie. "Ik sta open voor een nieuw avontuur. Maar op de markt is er nog nauwelijks beweging", weet Foor. "Alleen Vitesse telt nu. De trainer puzzelt tot dusver met het elftal. Dat is de voorbereiding. Het is aan mij om te laten zien dat ik in die puzzel pas."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen