FC Eindhoven presenteert Scheepers als technisch manager

8 juli 2019, 12:19

Marc Scheepers is de nieuwe technisch manager van FC Eindhoven. De oud-profvoetballer heeft een contract voor één seizoen getekend bij de Eerste Divisie-club. Hij was al enige tijd op de achtergrond actief bij FC Eindhoven om het seizoen voor te bereiden.

"FC Eindhoven is een mooie club en ademt voetbal. Ik ben blij om voor deze club, waar ik al jaren supporter ben, iets te kunnen gaan betekenen", aldus Scheepers op de officiële website van FC Eindhoven. Als speler was hij al actief voor de Brabantse club. Ook kwam hij uit voor PSV, Kjøbenhavns Boldklub en FC Wageningen.

Scheepers was al een tijdje bezig bij FC Eindhoven met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. "De eerste aanwinsten zijn binnen, op dit moment zoeken we nog enkele versterkingen", vertelt hij. "Daarnaast moeten we nog afwachten wat er gaat gebeuren. Na 31 augustus moet er een volwaardig team staan, daar werken we hard aan."

Technische staf

FC Eindhoven heeft ook de technische staf voor komend seizoen rond. Hoofdcoach David Nascimento wordt opnieuw ondersteund door Ernie Brandts en Pascal Maas, Maikel Aerts blijft keeperstrainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen