FC Emmen legt keeper Van der Lei voor één seizoen vast

8 juli 2019, 10:21

FC Emmen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Stefan van der Lei. De 26-jarige doelman tekent een contact voor één jaar: hij trainde al sinds februari van dit jaar mee en heeft de clubleiding inmiddels overtuigd van zijn kwaliteiten. In het seizoen 2014/15 stond hij ook al onder contract bij de Eredivisionist.

"Ik heb het afgelopen half jaar met veel enthousiasme getraind met de selectie", vertelt de goalie, die met Matthias Hamrol, Dennis Telgenkamp en Robin Jalving de vierde keeper is in de selectie van Dick Lukken. "Nu is het zover dat ik een contract heb kunnen tekenen en ik hoop dat ik de club dit seizoen kan helpen om opnieuw handhaving veilig te stellen."

Eerder kwam Van der Lei uit voor FC Groningen, FC Emmen en Willem II, al speelde hij voor geen van die clubs in het eerste team. Bij Dalkurd FF deed hij dat wel eenmaal, maar niet heel succesvol: hij brak een vinger en kreeg in de eerste helft liefst vier goals tegen. In het verleden speelde hij jeugdinterlands voor Oranje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen