Spoorboekje: interview met Atlanta-trainer Frank de Boer

9 juli 2019, 16:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 9 juli.

Specials

De Boer ziet nieuwe realiteit in Amsterdam maar tempert verwachtingen

Frank de Boer kijkt vanuit Amerika met trots naar de verrichtingen van Ajax. De voormalig succescoach van de Amsterdammers, die momenteel aan het roer staat bij regerend MLS-kampioen Atlanta United, heeft genoten van het geweldige seizoen van zijn jeugdliefde. Desalniettemin waakt hij voor te hoge verwachtingen als het gaat om komend seizoen - iets waar hij zelf afgelopen jaar ook mee te maken had. "De kwaliteit is er echt wel weer, maar dat het zo gaat lopen als vorig seizoen is een utopie."

Wedstrijden

St Joseph's - Glasgow Rangers (17.55 uur)

Glasgow Rangers maakte vorig jaar een prima Europa League-seizoen door, maar de blamage van 2017 is nog altijd niet helemaal vergeten. Destijds werd de ploeg uitgeschakeld door het nietige Progrès Niederkorn uit Luxemburg. Daarom is het treffen met St. Joseph's uit Gibraltar best interessant: kan Steven Gerrard ditmaal voorkomen dat Glasgow een flater slaat in de voorrondes?

F91 Dudelange - FC Valletta (20.00 uur)

Afgelopen seizoen verraste F91 Dudelange vriend en vijand door als eerste Luxemburgse ploeg ooit toe te treden tot de Europa League. Ditmaal doet de ploeg mee aan de voorronde van de Champions League: kunnen ze ditmaal, hoewel de weg nog lang is, zorgen voor een nog grotere stunt? Te beginnen tegen de voormalig opponent van FC Utrecht uit Malta. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen