Spanje
0 – 0
Duitsland

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Velthuizen traint alleen mee: "Willem II heeft al drie keepers"

Velthuizen traint alleen mee: "Willem II heeft al drie keepers"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 juli 2019 – Piet Velthuizen deed afgelopen zaterdag een uur mee met Willem II in de oefenwedstrijd tegen KV Oostende. De 32-jarige doelman zit momenteel zonder club, maar is naar eigen zeggen niet bezig met het afdwingen van een contract in Tilburg.

"Daar is het mij helemaal niet om te doen. Willem II heeft al drie keepers. Ik ken Harald Wapenaar en Gery Vink. Daarom train ik mee", zegt Velthuizen tegen het Brabants Dagblad. Wapenaar en Vink maken deel uit van de technische staf van Willem II. Zaakwaarnemer Louis Laros is minder stellig. "Er is interesse van andere clubs, maar hij wacht het trainingskamp in Oisterwijk af. Een Velthuizen in goede vorm kan bij veel clubs eerste keeper worden", aldus Laros.

Velthuizen stond in het verleden onder contract bij onder meer Vitesse, Hercules Alicante en AZ. De sluitpost hoopt ergens eerste keeper te worden en werkt hard aan zijn vorm. "Ik ben niet ontevreden. Ik zit bijna op mijn niveau. Na dat trainingskamp moet het honderd procent zijn", vertelt Velthuizen.

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd