'Heracles Almelo wil Dessers als opvolger van Dalmau'

8 juli 2019, 07:46

Heracles Almelo hoopt op de komst van Cyriel Dessers tijdens deze transferzomer. De aanvaller van FC Utrecht is al gesignaleerd in Twente en staat bij Heracles bovenaan de lijst van zomerversterkingen. De club houdt namelijk rekening met een vertrek van Adrian Dalmau, die zelf graag naar Maccabi Tel Aviv vertrekt. Eerder liep hij een overgang naar die club nog mis.

Dat schrijft De Telegraaf. Dessers mag vertrekken uit de Domstad, terwijl datzelfde geldt voor Dario Dumic en Lukas Görlter: hun rol is voorlopig uitgespeeld onder John van den Brom. Dessers viel de afgelopen jaren vaak buiten de basisopstelling, desondanks kwam hij tot 56 optredens, waarin hij negentien keer scoorde en zeven assists gaf. Afgelopen seizoen was hij in de play-offs ook nog belangrijk voor de Domstedelingen.

Eerder kwam Dessers uit voor NAC Breda, Lokeren en Oud-Heverlee Leuven. Dalmau, die afgelopen seizoen met negentien treffers clubtopscorer werd in Almelo, is hard op weg naar de uitgang. Niet alleen weigerde hij op de teamfoto te gaan, ook was hij langer afwezig dan mocht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen