'Target Kelly op weg naar Feyenoord voor keuring'

7 juli 2019, 22:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is zeer dicht bij het aantrekken van Liam Kelly. Eerder al bevestigde Jaap Stam dat de Rotterdammers inderdaad interesse hadden in de diensten van de voetballer van Reading, inmiddels lijkt de overgang slechts een kwestie van tijd. Hij moet ongeveer een half miljoen euro kosten.

Dat schrijven diverse Engelse media, waaronder The Reading Chronicle en Sky Sports. Hij zou op weg zijn naar Nederland om daar een medische keuring te ondergaan. Hoewel hij dus 'slechts' 500.00 moet kosten, zal er nog wel een persoonlijk akkoord moeten komen met de middenvelder, die behoudens een uitleenbeurt aan Bath City al zijn hele leven voor Reading speelt. Daar werkte hij eerder al samen met Stam. 

Kelly wordt gezien als een middenvelder a la Tonny Vilhena, die hij moet gaan opvolgen in Rotterdam-Zuid. Eerder op de dag werd ook bekend dat Leroy Fer mee gaat met Feyenoord op trainingskamp, al is dat eerst nog zonder contract. Eerder werd ook Luciano Narsingh naar De Kuip gehaald, terwijl Steven Berghuis mogelijk zijn contact gaat verlengen.

Lees ook: Feyenoord maakt werk van Reading-middenvelder Kelly

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen