PSV in oefenduel onderuit tegen Nice, ondanks treffer Lammers

7 juli 2019, 18:51

PSV heeft een oefenwedstrijd met OGC Nice zondag verloren. De ploeg van Mark van Bommel kwam dankzij Sam Lammers nog wel op voorsprong in Verbier, maar daarna waren het de Fransen die de overhand kregen. Bij de Eindhovenaren deden overigens wel een flink aantal sterkhouders nog niet mee (2-3).

Nog zonder onder andere Toni Lato, Trent Sainsbury, Ibrahim Afellay en Bruma kwam PSV met een jonge ploeg voor de dag in Frankrijk. Onder andere Derrick Luckassen (centraal achterin), Steven Theunissen (linksback), Donyell Malen (spits) en Lammers ('tien') stonden in de basis. Laatstgenoemde opende de score na een klein kwartier met een knap schot in de verre hoek.

Heel lang kon PSV daar echter niet van genieten, want na ruim een hal uur profiteerde Ihsan Sacko van een fout van Nick Viergever en nog voor rust verdubbelde Nice haar score. Alain Saint-Maximin was Theunissen - normaliter spelend voor Jong PSV - te slim af en maakte de 2-1 in Verbier. Na ruim een uur werd het duel beslist: uit een corner kopten de Fransen de beslissing op het bord. Vlak voor tijd zorgde invaller Joël Piroe nog wel voor de eretreffer namens PSV. 

Uitslag ander oefenduel:

NAC Breda - NK Lokomotiva 3-0

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen