'Bayern München richt blik na 'nee' van Hudson-Odoi op Bergwijn'

7 juli 2019, 17:56

Bayern München is nog altijd geïnteresseerd in PSV'er Steven Bergwijn. Omdat Frank Lampard buitenspeler Callum Hudson-Odoi graag bij Chelsea wil houden, heeft Der Rekordmeister de blik gericht op alternatieven. De buitenspeler van PSV is een van de belangrijkste kandidaten en werd al een keer nadrukkelijk geobserveerd door de kampioen van Duitsland.

Dat schrijft Bild althans. De krant schrijft op basis van eigen bronnen dat niet alleen Bergwijn in beeld is, maar ook Ousmane Dembélé (FC Barcelona) en Leroy Sané (Manchester City) serieuze kandidaten zijn. Toch is er volgens het Duitse medium haast geboden, omdat ook Ajax, Internazionale, Manchester United en Tottenham Hotspur belangstelling zouden hebben in Bergwijn.

Bergwijn staat al langere tijd in de sluimerende belangstelling van Ajax, waar men in hem de vervanger ziet van een van de vertrekkende spelers. Bayern München zou volgens Bild in december Bergwijn op het trainingskamp in Qatar al nadrukkelijk hebben bekeken. De Oranje-international heeft nog een contract tot en met 2022 in Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen