NEC huurt middenvelder Club Brugge en bedingt optie tot koop

7 juli 2019, 15:15

NEC heeft zich versterkt met Jellert Van Landschoot. De 21-jarige middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van Club Brugge. In de huurovereenkomst is een optie tot koop opgenomen.

Het is de tweede keer dat Van Landschoot wordt verhuurd aan een club uit de Eerste Divisie. In het seizoen 2017/2018 kwam Van Landschoot uit voor FC Eindhoven. Afgelopen jaargang speelde de middenvelder op huurbasis bij het Belgische OH Leuven. "Het komende jaar wil ik mijn steentje bijdragen aan hopelijk veel goede resultaten voor de club. Ik ben klaar om me aan te sluiten bij het team", zegt Van Landschoot op de website van zijn nieuwe club.

Algemeen directeur Wilco van Schaik noemt Van Landschoot een dynamische middenvelder met veel loopvermogen. "Jellert is een speler met een sterke mentaliteit en dat zijn spelers die we graag zien in de Goffert. Gezien zijn jonge leeftijd zit er ook nog veel rek in en gaan we ervoor om het komende seizoen onze gezamenlijke doelen te verwezenlijken. We wensen Jellert heel veel succes bij onze club."

Van Landschoot is de tweede zomeraanwinst van NEC, dat eerder Mattijs Branderhorst al wist vast te leggen. De doelman werd de afgelopen maanden al gehuurd van Willem II.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen