RKC Waalwijk geeft 'perfect voorbeeld' Vaessen nieuw contract

7 juli 2019, 10:16

RKC Waalwijk is erin geslaagd Etienne Vaessen langer aan zich te binden. De promovendus meldt zondag via de officiële kanalen dat het contract van de 23-jarige doelman is opengebroken, opgewaardeerd en verlengd. Vaessen ligt nu tot de zomer van 2023 vast in Waalwijk.

"Etienne heeft zich het afgelopen seizoen enorm ontwikkeld. Hij is het perfecte voorbeeld van wat RKC nastreeft om jonge profs de tijd en ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen en beter te worden. Met belangrijke reddingen heeft hij ons in de beslissende fase van het seizoen meer dan eens op de been gehouden. Etienne heeft dit dan ook zelf afgedwongen en hopelijk kan hij deze lijn doorzetten in de Eredivisie", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld.

Vaessen was vorig seizoen een belangrijke pion in het elftal van RKC dat via de nacompetitie promoveerde naar de Eredivisie. De keeper begint na de zomer aan zijn derde opeenvolgende seizoen als eerste doelman van de Waalwijkers. Tot nu toe kwam hij tot 92 officiële wedstrijden in het shirt van RKC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen