Vitesse speelt gelijk tegen Poolse club, Necid op schot bij ADO

6 juli 2019, 18:50

Vitesse is ook na de tweede oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen nog zonder overwinning. De Eredivisionist kwam zaterdagavond niet voorbij Korona Kielce, de Poolse nummer tien van de vorige jaargang. ADO Den Haag haalde de dubbele cijfers tegen de amateurs van Laakkwartier (0-10), terwijl Heracles Almelo afrekende met Vroomshoopse Boys (0-4).

Korona Kielce - Vitesse 1-1

Na de nederlaag tegen het Deense FC Midtylland stond voor Vitesse zaterdag in Polen de tweede oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. In Korona Kielce trof de ploeg van trainer Leonid Slutsky een tegenstander die op papier verslagen had moeten worden, maar Vitesse kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Matus Bero behoedde de Arnhemmers tien minuten voor tijd van een nederlaag.

Laakkwartier - ADO Den Haag 0-10

Tomas Necid had tegen Laakkwartier slechts 34 minuten nodig om vier keer te scoren. De spits had daarmee een groot aandeel in de 0-7 ruststand tegen de stadsgenoot, die uitkomt in de tweede klasse. Na rust deed ADO het rustig aan en werd er nog maar drie keer gescoord. Nasser El Khayati, die zijn gewenste transfer nog altijd niet te pakken heeft, maakte de achtste ADO-goal. Vervolgens scoorden ook nog Delano Ladan en Mats van Kins.

Vroomshoopseboys - Heracles Almelo 0-4

Een redelijk ruime oefenzege van Heracles Almelo, dat vier keer scoorde tegen Vroomshoopseboys. Silvester van der Water zorgde voor een 0-1 ruststand. Vervolgens verzorgden Orestis Kiomourtzoglou, Navajo Bakboord en Reuven Niemeijer na rust de de doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen