Talentvolle Azarkan leidt Feyenoord langs FC Dordrecht

6 juli 2019, 20:32

Feyenoord heeft zaterdagmiddag in een oefenwedstrijd een nipte overwinning geboekt op FC Dordrecht. De Rotterdammers wonnen het eerste serieuze oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 1-2. De pas zeventienjarige Marouan Azarkan maakte op De Krommedijk beide doelpunten van Feyenoord.

Met onder anderen Jordy Wehrmann (20), Orkun Kökcü (18), Crysencio Summerville (17), Naoufal Bannis (17) en Cheick Touré (18) in de basis begon Feyenoord aan de oefenwedstrijd in Rotterdam. Voor rust vielen geen doelpunten, waarna trainer Jaap Stam na rust een compleet nieuw elftal binnen de lijnen stuurde. Kersverse aanwinst Luciano Narsingh kwam niet in actie.

Met onder meer Jan-Arie van der Heijden, Jens Toornstra en Steven Berghuis binnen de lijnen begon Feyenoord aan de tweede helft. Daarin opende Azarkan meteen na rust de score door twee verdedigers van zich af te schudden en vervolgens ook de doelman te passeren. Vervolgens duurde het niet lang tot Dordrecht op gelijke hoogte kwam: Jaron Vicario maakte de 1-1, waarbij Nick Marsman er niet heel goed uit zag.

De overwinning ging alsnog naar Feyenoord. De jonge aanvaller Azarkan, die in het eerst oefenduel met SDC Putten (0-6) ook al scoorde, maakte twintig minuten voor tijd de winnende goal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen