Icardi en Nainggolan moeten deze zomer vertrekken bij Inter

6 juli 2019, 14:43

Internazionale dirigeert Mauro Icardi en Radja Nainggolan naar de uitgang. Voor het duo is komend seizoen geen plaats, zo heeft directeur Beppe Marotta bevestigd. "Icardi en Nainggolan weten heel goed dat ze geen deel uitmaken van onze plannen."

Onder nieuwe trainer Antonio Conte maakt Inter schoon schip. Duidelijk is dat de toekomst van beide grootverdieners Icardi en Nainggola elders ligt. "Bij het bouwen van een project moet je de juiste types vinden", vertelt Marotta aan Sky Sport Italia. "We hebben met de spelers zelf gesproken. We respecteren hun contract, maar legden ook de situatie van de club uit. Volgens mij is dat het belangrijkste."

Overigens twijfelt Marotta niet aan de kwaliteiten van Icardi en Nainggolan. "Ik beschouw ze als uitstekende spelers. Met talent win je wedstrijden, maar als team win je de competitie en dat is ons belangrijkste doel." Icardi ligt nog twee seizoenen vast bij Inter, Nainggolan - vorig jaar overgenomen van AS Roma - heeft een verbintenis tot medio 2022.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen